Κατηγορίες
Σελίδα Νέα

AIG: Ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα στον κλάδο αυτοκινήτου!

Η AIG ενημερώνει με σχετική εγκύκλιο τους συνεργάτες της, για μια σειρά αλλαγών στα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων, με κύριες τις αλλαγές στις μοτοσικλέτες με στόχο, όπως τονίζεται, η εταιρία να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Η AIG αναφέρει ότι εκτός από τις στοχευμένες τιμολογιακές μεταβολές, η εταιρία εφεξής διαθέτει μια ευρεία σειρά καλύψεων για μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού. Ενώ παράλληλα διαμορφώνει το βασικό της πρόγραμμα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των οδηγών.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι βελτιώσεις έχουν εφαρμογή:

• Για τις νέες εργασίες με ημερομηνία έναρξης από 1η Ιουλίου 2017
• Για τις ανανεώσεις με ημερομηνία έναρξης από 1η Αυγούστου 2017

Συνοπτικά, οι αλλαγές είναι οι εξής:

Έκπτωση ετήσιου συμβολαίου

Παρέχεται πλέον έκπτωση 5% για συμβόλαια μοτοσικλέτας ετήσιας διάρκειας, στην κάλυψη της Αστικής Ευθύνης. Η συγκεκριμένη έκπτωση παρέχεται σε όλους τους τύπους μοτοσικλετών εκτός των μοτοποδηλάτων.

Παροχής της κάλυψης της κλοπής σε μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού

Διευρύνεται η δυνατότητα κάλυψης ολικής κλοπής, η οποία παρέχεται πλέον και σε μοτοσικλέτες μικρότερου κυβισμού. Ξεκινώντας από τα 126cc, έναντι των 251cc που ισχύει σήμερα.

Δυνατότητα εξάμηνης διάρκειας συμβολαίων

Παράλληλα, διευρύνεται η δυνατότητα έκδοσης συμβολαίων εξάμηνης διάρκειας, η οποία είναι διαθέσιμη για μοτοσικλέτες 51 cc και άνω, έναντι των 251cc που ισχύει σήμερα.

Κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα

Εμπλουτίζεται το βασικό πακέτο με την κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, η οποία γίνεται υποχρεωτική. Η αλλαγή θα αυτή θα ισχύει για τις νέες εργασίες.

Κάλυψη απώλειας εγγράφων & αντικατάστασης κλειδιών

Εξακολουθεί να παρέχονται στα προγράμματα των μοτοσικλετών οι καλύψεις απώλειας εγγράφων και αντικατάστασης κλειδιών, οι οποίες όμως γίνονται προαιρετικές.

Μοτοπροστασία

Αντίστοιχα, η κάλυψη της μοτοπροστασίας εξακολουθεί να παρέχεται, αλλά πλέον δίνεται σε προαιρετική και όχι υποχρεωτική βάση.

Φροντίδα αποζημίωσης

Η φροντίδα αποζημίωσης παρέχεται πλέον και στις μοτοσικλέτες μέσα από το βασικό πακέτο των νέων εργασιών και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για τον ασφαλισμένο.

Οδική βοήθεια ατυχήματος

Η Οδική Βοήθεια ατυχήματος ενσωματώνεται στο βασικό πακέτο και παρέχεται σε μηχανές μικρότερου κυβισμού, ξεκινώντας από τα 51cc, έναντι των 126cc που ισχύει σήμερα.

Οδική βοήθεια βλάβης

Παράλληλα διευρύνουμε τη δυνατότητα κάλυψης οδικής βοήθειας βλάβης, η οποία είναι διαθέσιμη για μοτοσυκλέτες 51cc και άνω, έναντι των 126cc που ισχύει σήμερα.

Επιπλέον, πέραν των αλλαγών στα προγράμματα ασφάλισης των μοτοσικλετών, η AIG προχώρησε σε αύξηση 5%-10% στα ασφάλιστρα της κάλυψης ολικής κλοπής συνολικά για τον κλάδο, ανάλογα με το είδος του οχήματος.

Οι παραπάνω βελτιώσεις γίνονται με γνώμονα την παροχή ανταγωνιστικών και ολοκληρωμένων προγραμμάτων, εξασφαλίζοντας τόσο τη δημιουργία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες των πελατών όσο και την ορθολογική τιμολόγηση όπως ορίζουν οι κανόνες του underwriting, τονίζει η εταιρία.

Πηγή : www.nextdeal.gr

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο Facebook κάνοντας click στο @livas.asfaleies

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *