Κατηγορίες
Σελίδα Νέα

300.000.000$ η αύξηση του κεφαλαίου της AmTrust

Στο 136% ανέρχεται το περιθώριο φερεγγυότητας (Solvency Margin) για την AmTrust Europe Limited. Όπως τονίζεται σε εγκύκλιο της εταιρείας προς τους συνεργάτες, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών σχετικά με το περιθώριο φερεγγυότητας.

Παράλληλα στην εγκύκλιο παρατίθεται σε μετάφραση, η πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της AmTrust, κ. Barry D. Zyskind προς τους συνεργάτες της AmTrust, με ημερομηνία 25/05/2017.

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την επιστολή του κ. Barry D. Zyskind:

«Αγαπητοί πράκτορες, μεσίτες και συνεργάτες,

Όπως γνωρίζετε στα τελευταία χρόνια η AmTrust έχει καταφέρει μεγάλη ανάπτυξη και επιτυχίες και επέκτεινε σημαντικά τη δραστηριότητά της παγκοσμίως.

Σήμερα, η εταιρεία προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση η οποία επιβεβαιώνει ότι η AmTrust είναι σε θέση να διασφαλίσει τη συνέχιση της δυναμικής της πορείας.

Ανακοινώσαμε ότι παραλάβαμε περίπου 300.000.000 δολάρια ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τον ισολογισμό και την κεφαλαιουχική βάση της εταιρείας με την έκδοση κοινών μετοχών υπέρ της οικογένειας Karfunkel.

Η οικογένεια Karfunkel επέλεξε να προχωρήσει σε αυτήν την επένδυση καθώς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο μέλλον της Εταιρείας. Βλέπει τη συμμετοχή της στο κεφάλαιο της Εταιρείας ως μία ελκυστική, μακροπρόθεσμη ευκαιρία με δεδομένο το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας και τη θέση της στην Αγορά.

Η συνεισφορά στο κεφάλαιο της εταιρείας, αντιπροσωπεύει ένα ακόμη βήμα μπροστά, στην περαιτέρω εξέλιξη της AmTrust και μία υψηλότερη κεφαλαιουχική βάση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποστηριχθούν τόσο οι δραστηριότητές της όσο και οι οργανικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Αυτή η ευμεγέθης επένδυση θα πρέπει επίσης να δημιουργεί εμπιστοσύνη στους μετόχους μας ότι έχουμε επαρκή κεφάλαια ώστε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να αυξάνουμε το χαρτοφυλάκιό μας.

Έχουμε ένα δυνατό και με μεγάλη ρευστότητα ισολογισμό και παραμένουμε αξιολογημένοι με Α΄ (Άριστα) από την A.M. Best.

Όπως πάντα, όλη η ομάδα μας είναι επικεντρωμένη στο να συνεχίζει να υποστηρίζει τους πράκτορές μας, τους μεσίτες μας και τους συνεργάτες μας. Παρέχει πρωτοποριακές χρηματοοικονομικές λύσεις που οι πελάτες μας έχουν μάθει να περιμένουν από την AmTrust.

Εκτιμούμε βαθιά την σχέση μας μαζί σας και προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας στα επόμενα χρόνια.

Ειλικρινά για εσάς,

Barry D. Zyskind
Chairman, President and CEO»

Πηγή : www.kofa.gr

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο Facebook κάνοντας click στο @livas.asfaleies

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *