Κατηγορίες
Kεντρική Ποιοι Ειμαστε

Το youtube αποκάλυψε ασφαλιστική απάτη

Ένα βίντεο στο Youtube ήταν αρκετό για να αποκαλύψει μία ασφαλιστική απάτη και να ξεκινήσει έρευνα για υπόθεση αποζημίωσης αυτοκινήτου.

Ο Tim Barnum αγαπάει την ταχύτητα και συμμετέχει σε αγώνες οχημάτων, αλλά φαίνεται πως ξέχασε να αναφέρει το χόμπι αυτό στην ασφαλιστική Farmers Insurance. Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Οκλαχόμα που άσκησε ποινική δίωξη για ψευδή αξίωση ασφάλισης ο Barnum ισχυρίστηκε ότι το αμάξι του έπιασε φωτιά ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό 77 στο Λέξινγκτον στις 15 Αυγούστου 2015 και προσέκρουσε σε τοίχο καταστρέφοντας το μπροστινό άκρο του Ford Mustang του 2015.

Το 2015, η Farmers Insurance κατέθεσε για τη ζημία που υπέστη ο Barnum $ 13.697,78. και η Tinker Federal Credit Union $ 18,722. Τον Ιανουάριο του 2017, η ασφαλιστική εταιρεία βρήκε βίντεο στο Youtube για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Thunder Valley Raceway και ερευνητές μίλησαν με την υπηρεσία που μετέφερε το αμάξι.

Η υπηρεσία φέρεται να παραδέχτηκε ότι παρέλαβε το αυτοκίνητο του Barnum μετά τη συντριβή και το παρέδωσε στην περιοχή του pit.

Όταν ο Barnum ήρθε αντιμέτωπος με ερωτήσεις ανέφερε ότι δεν αποκάλυψε στην ασφαλιστική εταιρία ότι αγωνιζόταν με το αμάξι επειδή δεν τον ρώτησαν”.Ο Barnum δήλωσε επίσης ότι «αγωνιζεται για χρόνια και ποτέ δεν είχε ζητήσει αποζημίωση», σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου. Οι ανακριτές λένε ότι ο Barnum τελικά παραδέχθηκε ότι είχε υποψίες ότι η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα κάλυπτε τη συντριβή.

Πηγή : www.insurancedaily.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *