Κατηγορίες
Σελίδα Νέα

Συνεργάτες της AIG σε dinner με Calamos & Exin group

Σε dinner γνωριμίας με τους συνεργάτες της – Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές – προχώρησε η AIG Ελλάδος προσκαλώντας τους την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 σε σουίτα του ξενοδοχείου New Hotel προκειμένου να γνωρίσουν τους νέους μετόχους της εταιρείας.

Οι J. Calamos , J. Koudounis , M. Fairfield υποδέχθηκαν μαζί με τους Π.Κανελλόπουλο & Ν. Αδαμαντιάδη περί τους 40 συνεργάτες της εταιρείας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Πολιτοπούλου, Καφετζή, Zorgno, Χατζηθεοδοσίου, Σωτηράκος, Δαλιάνης, Φαραντούρης, Ροντογιάννης, Λούβαρης, Παλαιολόγος, Γαβαλάκης & Καχριμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το κλίμα μεταξύ όλων των πλευρών ήταν θετικό με διάχυτη την αισιοδοξία για τους νέους επενδυτές στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά.  Οι άνθρωποι της Calamos Exin δημιούργησαν πολύ καλές εντυπώσεις  καθώς ήταν άνετοι, down to earth και ευδιάθετοι καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου μας δήλωσε: 

Είναι ευχάριστο που δυο μεγάλοι Ελληνοαμερικάνοι επενδυτές δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελληνική Αγορά. Κάθε νέα επένδυση ανοίγει νέους ορίζοντες. Το ενδιαφέρον για την Εθνική Ασφαλιστική ακολουθεί την πώληση τόσο της Eurolife όσο και της ΑΤΕ κάτι που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από ξένους επενδυτές για την Ελληνική Ασφαλιστική αγορά.

Ο κ. Φαραντούρης μας δήλωσε: 

Είμαι ενθουσιασμένος που γνώρισα και από κοντά τους νέους μετόχους της AIG Ελλάδος και που συζητήσαμε για τα μελλοντικά τους σχέδια στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. 

Ο κ. Γαβαλάκης μας δήλωσε:

Συναντήσαμε τους νέους μετόχους σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Η συνάντηση δεν ήταν καθόλου τυπική. Είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά με τους ίδιους να είναι πολύ άνετοι. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταλάβουμε το πως βλέπουν την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.    

Πηγή : www.insurancedaily.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *