Κατηγορίες
Σελίδα Νέα

Ευρωκλινική Παίδων: Το πιο φιλικό…νοσοκομείο

Σε ένα κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο είναι μεγάλη ανακούφιση για τους γονείς να ξέρουν πως υπάρχει τουλάχιστον ένα νοσοκομείο αγγελικά πλασμένο για τα παιδιά τους και ταυτόχρονα φιλικό, ακόμα και στην πολύπαθη τσέπη τους.

Αποκτώντας πρώτη πανευρωπαϊκά και στην Ελλάδα την πιστοποίηση της TUV για την εξατομικευμένη παροχή φροντίδας, η Ευρωκλινική καθίσταται «νοσοκομείο φιλικό για τους ασθενείς» . Βάζει τα παιδιά στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, δημιουργώντας το ιδανικό νοσοκομειακό περιβάλλον για λιλιπούτειους. 

Κοιτάζοντας τα στοιχεία…

Με  δυναμικότητα 47 κλινών και 100% πληρότητα τους χειμερινούς μήνες. Η καθημερινή προσέλευση στα επείγοντα περιστατικά φτάνει τα 50 παιδιά. Ακόμα 50 παιδιά στα εξωτερικά ιατρεία, με εξειδικευμένους γιατρούς για την πραγματοποίηση 17 ειδών λαπαροσκοπικών  επεμβάσεων σε μικρούς ασθενείς  και με κόστος νοσηλείας-που όταν δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ- διαμορφώνεται ενδεικτικά στα 190 ευρώ την ημέρα, η Ευρωκλινική Παίδων είναι σε όλα τα επίπεδα patient friendly.

Και την καθιστούν ακόμα πιο φιλική στα πιτσιρίκια τα διαδραστικά παιχνίδια, που κοσμούν τοίχους και δάπεδα. Στη νέα Ευρωκλινική Παίδων, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων συνδέθηκαν με τον Οργανισμό Make a wish. Το νοσοκομείο να υιοθετεί την ευχή ενός 10χρονου αγοριού ναγνωρίσει από κοντά το ίνδαλμα του, τον διάσημο ποδοσφαιριστή Μessi.

Πηγή : www.insuranceworld.gr

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο Facebook κάνοντας click στο @livas.asfaleies

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *