Κατηγορίες
Σελίδα Νέα

«Ενώνουμε δυνάμεις, ζούμε καλύτερα»: Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΑΧΑ, 2017

Με μήνυμα «Ενώνουμε δυνάμεις, ζούμε καλύτερα» η AXA υλοποιεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου οι 166.000 εργαζόμενοι στις 64 χώρες, όπου βρίσκεται ο Όμιλος θα συμμετάσχουν σε ενέργειες με κεντρικό άξονα την πρόληψη και την εκπαίδευση για τη μείωση κινδύνων.

 

Η AXA στην Ελλάδα έχει επιλέξει ως θέματα επιμόρφωσης τους τομείς της οδικής ασφάλειας, πρόληψης φυσικών καταστροφών και της υγείας, σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική της Εταιρείας να ενεργοποιείται επιχειρηματικά στους άξονες του αυτοκινήτου, της ασφάλισης κατοικίας και εγκαταστάσεων και της υγείας.

Για τις ενέργειες της Εβδομάδας, η AXA έχει ενώσει τις δυνάμεις της με σημαντικούς εταίρους. Συγκεκριμένα:

– Τρίτη 6 Ιουνίου – Επίσημη έναρξη της Εβδομάδας: Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, πρεσβευτής της βραβευμένης εκστρατείας “AseTisVlakeies” που υλοποίησε η AXA το 2016, υπενθυμίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τις μικρές και μεγάλες βλακείες που κάνουμε όλοι καθημερινά, καθώς και τρόπους για να τις αποφεύγουμε. (www.asetisvlakeies.gr)
– Τρίτη 6 Ιουνίου – Πέμπτη 8 Ιουνίου, Βιωματική εκπαίδευση στην οδική ασφάλεια: Ο εξοπλισμός προσομοιωτών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» έχει τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.
– Τετάρτη 7 Ιουνίου – Πρόληψη Φυσικών Καταστροφών: Ο Δρ. Ράλλης Κουρκουλής, Διευθυντής του τομέα Προσομοίωσης Συστημάτων Εδάφους – Ανωδομής, Εργαστήριο Εδαφομηχανικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιήσει συζήτηση με τους ανθρώπους της AXA, εμβαθύνοντας σε θέματα κινδύνων που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές.
– Πέμπτη 8 Ιουνίου – Πρόληψη της Υγείας μέσω εξετάσεων και checkup: Ο Δρ. Στέργιος Τασιόπουλος, Παθολόγος, Αναπληρωτής Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής του Ομίλου «Υγεία» θα πραγματοποιήσει παρουσίαση σχετικά με τις ασθένειες που μπορούν να προλαμβάνονται μέσω εξετάσεων πρόληψης και checkup.
– Παρασκευή 9 Ιουνίου – AXA Business Day: Για 3η συνεχή χρονιά η AXA φιλοξενεί στα κεντρικά της γραφεία 40 φοιτητές από πανεπιστήμια όλης της Ελλάδας. Στη διάρκεια της ημέρας οι φοιτητές θα συνομιλήσουν με στελέχη της Εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν για τον κλάδο των ασφαλίσεων, την Εταιρεία και τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχουν.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας, οι άνθρωποι του Ομίλου παγκοσμίως θα επιλέξουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μία νεοφυή εταιρεία που έχει ως αποστολή να «βοηθά τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα». Η εταιρεία αυτή θα λάβει χρηματοδότηση από τον Όμιλο και καθοδήγηση από ανώτατα στελέχη της AXA.

Στόχος της Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι να ενισχύει συνεχώς τη γνώση και την εξειδίκευση των ανθρώπων της ώστε να αποτελούν πρεσβευτές μιας καλύτερης ζωής προς τους οικείους, τους πελάτες και το σύνολο της κοινωνίας.

 

Πηγή : www.nextdeal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *